Konferencija samo što nije!

Konferencija samo što nije!

Tokom čitavog prepodneva danas u IS Petnica pristižu učesnici XVIII konferencije „Korak u nauku“!

Na Konferenciji ove godine učestvuje preko 120 polaznika koji će predstaviti nešto malo više od 90 radova iz oblasti društveno-humanističkih, prirodnih i matematičko-tehničkih nauka. Polaznici će imati priliku da diskutuju rezultate svojih ovogodišnjih istraživanja jedni sa drugima, ali i sa preko 40 saradnika, rukovodilaca i gostiju iz zemlje i regiona koji se ovih dana okupljaju u Istraživačkoj stanici Petnica kako bi čuli šta je sve ove godine polaznicima bilo interesantno za istraživanje.

Takođe, oni će polaznicima kroz diskusije i savete pomoći da što preciznije i ispravnije interpretiraju dobijene rezultate i pripreme se za narednu fazu rada koja ih očekuje, a to je priprema radova za objavljivanje u zborniku „Petničke sveske“.

Današnji dan u IS Petnica protiče u toploj, domaćoj atmosferi, koju su se saradnici i rukovodioci potrudili da obezbede za polaznike, kako bi im pomogli da se reše treme i unaprede svoje veštine komunikacije i svoj javni nastup, te tako završe poslednje pripreme pred sutrašnji zvaničan početak programa.

Uskoro više vesti i infromacija o tome kako sve teče! 🙂

Leave a Reply

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux